Членове и покани
Въведете един или повече служебни имейли, изберете роля и изпратете. Можете да актуализирате или отмените достъпа по всяко време от същия екран.
- Already on Digio — the account gets the role on this team immediately. They see the team on next sign-in.
- Not registered yet — we email an invitation with a secure link. When they finish signup, the role is applied automatically.